XLNS Strategy Resort AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns XLNS Strategy Resort AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. XLNS Strategy Resort AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

XLNS Strategy Resort AB är momsregistrerat sedan2010-01-01 och har organisationsnummer 556632-5972.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-728468 alternativt besöka eller skicka post till XLNS Strategy Resort AB på följande adress GOLFVÄGEN 9, 246 55, Löddeköpinge.

XLNS Strategy Resort AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2010-01-01.

I XLNS Strategy Resort AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindbäck, Elin Svava som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, planering, marknadföring och försäljning och produktion av klientspecifika arrangemang och format inom verksamhets- och rådgivningsområdet Strategi. Arrangemang och format genomförs och tillämpas i särskild innovation miljö och omgivning för olika ändamål. Verksamheten omffatar möten, seminarier, forum, konferenser och utbildning jämte viss koplettering genom företagande av resor och besök i studie- eller liknande syfte.