M & F Mat AB

Skåne län

Information

M & F Mat AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där M & F Mat AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. M & F Mat AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket M & F Mat AB har haft sedan 2002-10-17. M & F Mat AB har funnits sedan och 2002-10-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till M & F Mat AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Företagshusv. 2 B, 244 93, Kävlinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-707036.

Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är M & F Mat AB Privat, ej börsnoterat.

M & F Mat AB har idag 556632-5360 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för M & F Mat AB

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, anordna matkurser, utbildningar och provningar, bedriva delikatessavdelning samt catering och festvåning och därmed förenlig verksamhet.

I M & F Mat AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Appelgren, Fredrik Willy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gert Paul Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelgren, Lars Fredrik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Revisor, Lennart Nilsson som är född och har titeln Revisor, .