Bygg-El-VVS i Furulund AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad, vilket även skall innefatta VVS- och elinstallationer, samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bygg-El-VVS i Furulund AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Bygg-El-VVS i Furulund AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2002-07-09 så skapades Bygg-El-VVS i Furulund AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556629-6868 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Bygg-El-VVS i Furulund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bygg-El-VVS i Furulund AB så går det att nå dem via telefon på 046-731050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bygg-El-VVS i Furulund AB är Lindgren, Lars Erik som är född 1942 och har titeln Likvidator, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .