CMD Clinical and Market Development AB

Skåne län

Information

556623-6062 är organisationsnummer för bolaget CMD Clinical and Market Development AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CMD Clinical and Market Development AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som CMD Clinical and Market Development AB finns i.

CMD Clinical and Market Development AB har varit registrerat sedan 2002-02-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CMD Clinical and Market Development AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CMD Clinical and Market Development AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CMD Clinical and Market Development AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med CMD Clinical and Market Development AB så kan ni göra det på telefon genom 046-738287 eller genom brev på följande adress:
Planteringsv. 11, 244 65, Furulund

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom statistik och ekonomi.

Det finns olika personer som har en koppling med CMD Clinical and Market Development AB och det är Hansson, Gunilla Ann-Charlotte som är född 1963 och har titeln Likvidator, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,