Pixer Aktiebolag

Skåne län

Information

556618-2605 är organisationsnummer för verksamheten Pixer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pixer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Pixer Aktiebolag finns i.

Pixer Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-11-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pixer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Pixer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pixer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Pixer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-4433944 eller genom brev på följande adress:
Ö. Gårdstånga 2503, 247 97, Flyinge

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet, sälja programvara och utveckla stöd för processer inom områden för informationsteknologi, inköp, försäljning samt bedriva handel med fast och lös egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pixer Aktiebolag och det är Lundgren, Rachel Anna Erica som är född 1969 och har titeln VD, Lundgren, Rachel Anna Erica som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Eskil Carl David som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Kjell Ove som är född 1941 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor