Å W Terminal AB

Skåne län

Information

556616-2920 är organisationsnummer för verksamheten Å W Terminal AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Å W Terminal AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Å W Terminal AB finns i.

Å W Terminal AB har varit registrerat sedan 2001-10-04 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Å W Terminal AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-29.

Å W Terminal AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Å W Terminal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Å W Terminal AB så kan ni göra det på telefon genom 046-709160 eller genom brev på följande adress:
Företagshusv. 2, 244 93, Kävlinge

Bolaget skall bedriva åkeri, hantering och omlastning av kunders gods, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Å W Terminal AB och det är Andersson, Lars Åke Bertil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Franch Andersson, Anna Jörgine som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,