AB Andareavanti

Skåne län

Information

AB Andareavanti är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som AB Andareavanti finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Andareavanti som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-09-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Klosterg. 10, 222 22, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Andareavanti så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-532458.

Kävlinge arbetar för att bolag som AB Andareavanti ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Andareavanti. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet skall vara köp och försäljning av aktier, köp, försäljning, tävling och uppfödning av hästar, köp och försäljning av verkstadsmaskiner, köp och försäljning av datorer, köp och försäljning av textilier och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Andareavanti är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Andareavanti och det är följande personer, Stålberg, Ulla Gerd Margareta som är född 1949 och har titeln Likvidator,

Organisationsnummer för AB Andareavanti är 556614-8259.