Lödde Rörcenter AB

Skåne län

Information

Lödde Rörcenter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Lödde Rörcenter AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lödde Rörcenter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lödde Rörcenter AB har haft sedan 2002-03-04. Lödde Rörcenter AB har funnits sedan och 2002-03-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lödde Rörcenter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Högs Byv. 119, 246 55, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lödde Rörcenter AB Privat, ej börsnoterat.

Lödde Rörcenter AB har idag 556614-8101 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lödde Rörcenter AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva installation och service inom VVS-branschen. Partihandel med maskiner, verktyg och traktorer inom jordbruk. Bolaget skall även förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Lödde Rörcenter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maria Therese som är född 1983 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .