Altaverita Aktiebolag

Skåne län

Information

Altaverita Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Altaverita Aktiebolag finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Altaverita Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Altaverita Aktiebolag har haft sedan 2001-07-13. Altaverita Aktiebolag har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Altaverita Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gustav Pilos v. 8, 246 57, Barsebäck men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6119030.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Altaverita Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Altaverita Aktiebolag har idag 556610-0144 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Altaverita Aktiebolag

Bolaget skall bedriva strategisk, ekonomisk och informations- teknologisk konsultverksamhet och äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Altaverita Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristiansson, Carl Johan Pontus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Alf Åke Tommy som är född 1946 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .