Golf Professionals i Barsebäck AB

Skåne län

Information

Golf Professionals i Barsebäck AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Golf Professionals i Barsebäck AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golf Professionals i Barsebäck AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Golf Professionals i Barsebäck AB har haft sedan 2001-08-03. Golf Professionals i Barsebäck AB har funnits sedan och 2001-08-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Golf Professionals i Barsebäck AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järavallen Barsebäck, 246 55, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-1462121.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Golf Professionals i Barsebäck AB Privat, ej börsnoterat.

Golf Professionals i Barsebäck AB har idag 556605-7377 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Carl Johan -Härdin, Per Tomas Cristian är den som för stunden ansvarar för Golf Professionals i Barsebäck AB

Bolaget skall bedriva golfutbildning, driva träningsanläggning för golfspelare, idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Golf Professionals i Barsebäck AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Carl Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Härdin, Per Tomas Cristian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Nina Susanne Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Härdin, Anna Margaretha som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rosén, Sven Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.