Felestad Trading AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med presentartiklar, reklamprodukter och ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Felestad Trading AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Felestad Trading AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 2001-01-09 så skapades Felestad Trading AB och verksamheten är har F-skattsedel Felestad Trading AB har haft det sedan 2001-01-29.

Felestad Trading AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556604-1371 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Felestad Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Felestad Trading AB så går det att nå dem via telefon på 046-712640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Felestad Trading AB är Engman, Ingela Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engman, Kjell Ingvar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .