Hair-Extensions Scandinavia AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Hair-Extensions Scandinavia AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hair-Extensions Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Hair-Extensions Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Hair-Extensions Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hair-Extensions Scandinavia AB ska trivas.

I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av kosmetik och hårprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hair-Extensions Scandinavia AB inte är momsregistrerat.

Idag är Hair-Extensions Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Hair-Extensions Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-710025.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hair-Extensions Scandinavia AB är Palmqvist, Göran Bertil Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Ingrid Maria som är född 1921 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Hair-Extensions Scandinavia AB har 556600-9881 som sitt organisationsnummer.