Ulf Mellander AB

Skåne län

Information

Ulf Mellander AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Ulf Mellander AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ulf Mellander AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ulf Mellander AB har haft sedan 2001-09-11. Ulf Mellander AB har funnits sedan och 2001-09-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulf Mellander AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Albatrossv. 24, 246 55, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-771287.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ulf Mellander AB Privat, ej börsnoterat.

Ulf Mellander AB har idag 556599-5817 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Mellander, Camilla Marie -Mellander, Ulf är den som för stunden ansvarar för Ulf Mellander AB

Aktiebolaget ska bedriva produktion av mediaprodukter, filmfotografering, filmredigering, äga och förvalta fast egendom, bedriva handel för egen del med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ulf Mellander AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mellander, Ulf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellander, Camilla Marie som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .