Aprina AB

Skåne län

Information

556582-1906 är organisationsnummer för bolaget Aprina AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aprina AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Aprina AB finns i.

Aprina AB har varit registrerat sedan 1999-12-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aprina AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Aprina AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aprina AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aprina AB så kan ni göra det på telefon genom 046-711959 eller genom brev på följande adress:
L. Strandg. 19, 261 31, Landskrona

Bolaget skall bedriva verksamhet inom el, datanätverk, telefoni och dataprogram samt försäljning av därtill hörande produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aprina AB och det är Wramfelt, Carl-Johan Christer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wramfelt, Malin Andréa Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,