Bluepack AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med säckemballage och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bluepack AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Bluepack AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1999-09-23 så skapades Bluepack AB och verksamheten är har F-skattsedel Bluepack AB har haft det sedan 2000-01-01.

Bluepack AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-01

556576-6002 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är Bluepack AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bluepack AB så går det att nå dem via telefon på 046-706710 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kaehlershöj, Svend Age Firman tecknas av -Andersen, Hans i förening med en av -Kaehlershöj, Jörgen Hviid -Schmidt, Jörgen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bluepack AB är Kaehlershöj, Svend Age som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Kaehlershöj, Svend Age som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersen, Hans som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kaehlershöj, Jörgen Hviid som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schmidt, Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindström, Bo Tage som är född 1954 och har titeln Delgivningsbar personPersson, Staffan som är född 1952 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .