Schougs Mekaniska AB

Skåne län

Information

Schougs Mekaniska AB är ett bolag som finns i Kävlinge. I Schougs Mekaniska AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schoug, Tord Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schoug, Björn Kristian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Schoug, Jens Gustaf som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Schoug, Lena Agneta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Schougs Mekaniska AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Schougs Mekaniska AB på telefon 046-712858.

Bolaget skall bedriva mekaniska arbeten, metall-, smides-, och byggarbeten samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Schougs Mekaniska AB av bolagstypen Aktiebolag.

Schougs Mekaniska AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Schougs Mekaniska AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Schougs Mekaniska AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Schougs Mekaniska AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Schougs Mekaniska AB har 556570-3864 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.