Malmö Vakthundstjänst AB

Skåne län

Information

556570-2502 är organisationsnummer för verksamheten Malmö Vakthundstjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmö Vakthundstjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Malmö Vakthundstjänst AB finns i.

Malmö Vakthundstjänst AB har varit registrerat sedan 1999-05-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmö Vakthundstjänst AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Malmö Vakthundstjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmö Vakthundstjänst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Malmö Vakthundstjänst AB så kan ni göra det på telefon genom 046-151646 eller genom brev på följande adress:
Åkarpsv. 140, 244 94, Furulund

Bolaget skall bedriva bevakning med lösgående vakthundar och eskortservice vid värde och persontransporter. Bedriva träning och utbildning av vakthundar, tillverkning och handel med hundfoder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmö Vakthundstjänst AB och det är Björkskär, Mats Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olavi, Eva Charlotta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,