Monica Lööw Utveckling AB

Skåne län

Information

556562-7907 är organisationsnummer för verksamheten Monica Lööw Utveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monica Lööw Utveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Monica Lööw Utveckling AB finns i.

Monica Lööw Utveckling AB har varit registrerat sedan 1998-12-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monica Lööw Utveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Monica Lööw Utveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Monica Lööw Utveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Monica Lööw Utveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7455082 eller genom brev på följande adress:
Mossen 2, 246 57, Barsebäck

Bolaget ska äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Monica Lööw Utveckling AB och det är Lööw, Liz Monica som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Susanne Christine som är född 1958 och har titeln Suppleant, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,