HM Revision AB

Skåne län

Information

556559-8579 är organisationsnummer för företaget HM Revision AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HM Revision AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som HM Revision AB finns i.

HM Revision AB har varit registrerat sedan 1998-09-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HM Revision AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

HM Revision AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HM Revision AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HM Revision AB så kan ni göra det på telefon genom 046-713250 eller genom brev på följande adress:
Barsebäcksv. 60, 246 30, Löddeköpinge

Föremål för bolagets verksamhet är revision samt konsultationer inom företagsekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HM Revision AB och det är Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,