Master Consulting South AB

Skåne län

Information

Master Consulting South AB är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Master Consulting South AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Master Consulting South AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Master Consulting South AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-06-24. Men sedan 1998-01-01 så har Master Consulting South AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Barsebäcksv. 107 C, 246 32, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Master Consulting South AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-578465.

Kävlinge arbetar för att företag som Master Consulting South AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Master Consulting South AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen samt produktförsäljning inom samma bransch ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Master Consulting South AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Gedenryd, Bert-Ola Michael -Gedenryd, Pernilla Carina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Master Consulting South AB och det är följande personer, Gedenryd, Bert-Ola Michael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gedenryd, Pernilla Carina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Master Consulting South AB är 556557-3598.