May Life Center Aktiebolag

Skåne län

Information

May Life Center Aktiebolag är ett bolag som finns i Kävlinge. I May Life Center Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mosbach, Katja Katarina Ingeborg som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Magnus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med May Life Center Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå May Life Center Aktiebolag på telefon 040-937120.

Bolaget skall bedriva import och handel med hälsokostprodukter samt bedriva kursverksamhet inom alternativmedicinområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är May Life Center Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

May Life Center Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

May Life Center Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och May Life Center Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för May Life Center Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

May Life Center Aktiebolag har 556556-3110 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.