PROFORMA Optik i Löddeköping AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva optikverksamhet, handel med optiska produkter såsom glasögon och kontaktlinser med tillbehör och därmed jämte förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PROFORMA Optik i Löddeköping AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är PROFORMA Optik i Löddeköping AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1998-03-25 så skapades PROFORMA Optik i Löddeköping AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556553-5423 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är PROFORMA Optik i Löddeköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PROFORMA Optik i Löddeköping AB så går det att nå dem via telefon på 046-706700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom PROFORMA Optik i Löddeköping AB är Sikström, Sven Fredric som är född 1966 och har titeln VD, Simonsson, Göran Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sikström, Sven Fredric som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .