Designers Best of Scandinavia AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Designers Best of Scandinavia AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Designers Best of Scandinavia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Designers Best of Scandinavia AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556553-3105.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-712127 alternativt besöka eller skicka post till Designers Best of Scandinavia AB på följande adress Hasselv. 5, 232 52, Åkarp.

Designers Best of Scandinavia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Designers Best of Scandinavia AB så sitter följande personer i styrelsen: Rundgren, Torsten Niclas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med kläder & texilier samt design- och konsultverksamhet inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.