Carl Axel Bankert Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar och finansiella tjänster, bedriva förlagsverksamhet och musikproduktion, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carl Axel Bankert Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Carl Axel Bankert Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1997-12-16 så skapades Carl Axel Bankert Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Carl Axel Bankert Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Carl Axel Bankert Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556550-0260 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Carl Axel Bankert Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Carl Axel Bankert Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carl Axel Bankert Aktiebolag är Bankert, Carl-Axel Arvid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bankert, Lena Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .