Hansson Leif Elservice AB

Skåne län

Information

Hansson Leif Elservice AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där Hansson Leif Elservice AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hansson Leif Elservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hansson Leif Elservice AB har haft sedan 1998-01-01. Hansson Leif Elservice AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hansson Leif Elservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Promenaden 69, 211 38, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6893000.

Kävlinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hansson Leif Elservice AB Privat, ej börsnoterat.

Hansson Leif Elservice AB har idag 556549-5586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hansson Leif Elservice AB

Bolaget skall bedriva installationer, service och försäljning inom elbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hansson Leif Elservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Leif Göran Waldemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Leif Robert Mathias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .