Jackies i Kävlinge Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Jackies i Kävlinge Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Jackies i Kävlinge Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jackies i Kävlinge Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jackies i Kävlinge Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-10-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jackies i Kävlinge Aktiebolag ska trivas.

Jackies i Kävlinge Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med pallar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jackies i Kävlinge Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jackies i Kävlinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Jackies i Kävlinge Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5146994.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jackies i Kävlinge Aktiebolag är Hallin, Kent Ebbe som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin Sonphad, Thichakorn som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Bodil Ingegerd som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Jackies i Kävlinge Aktiebolag har 556547-3922 som sitt organisationsnummer.