Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag ska trivas.

I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva uthyrning av kontors och lagerlokaler samt tillhandahålla lagerhållningstjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-26040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag är Dreyer, Sten Rolf Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Dreyer, Eva Juel som är född 1970 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Stig & Micke's Kranbilar Aktiebolag har 556544-9203 som sitt organisationsnummer.