H. Christensson Konsult AB

Skåne län

Information

556540-8811 är organisationsnummer för bolaget H. Christensson Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H. Christensson Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som H. Christensson Konsult AB finns i.

H. Christensson Konsult AB har varit registrerat sedan 1997-04-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H. Christensson Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

H. Christensson Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H. Christensson Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Christensson, Eva-Britt Elisabet -Christensson, Hans Otto Christer

Vill ni komma i kontakt med H. Christensson Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 046-705127 eller genom brev på följande adress:
Dösv. 63, 246 33, Löddeköpinge

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom såväl husbyggnads- som anläggningssektorn samt äga och förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H. Christensson Konsult AB och det är Christensson, Hans Otto Christer som är född 1949 och har titeln VD, Christensson, Hans Otto Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Eva-Britt Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Peter Otto Mattias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Pehrsson, Stina Maria Elisabet som är född 1978 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln RevisorSten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,