Promacur Consult Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Promacur Consult Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Promacur Consult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Promacur Consult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Promacur Consult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Promacur Consult Aktiebolag ska trivas.

Promacur Consult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rådgivning kring projektupphandling, materialadministration och marknadsföring företrädesvis inom sektorerna bygg, fastigheter, sjukvård och allmänna kommunikationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Promacur Consult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Promacur Consult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Promacur Consult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-713333.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Promacur Consult Aktiebolag är Eriksson, Bo Axel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lisbeth Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Promacur Consult Aktiebolag har 556535-9741 som sitt organisationsnummer.