SolKärnan AB

Skåne län

Information

SolKärnan AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där SolKärnan AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SolKärnan AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. SolKärnan AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SolKärnan AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Barsebäckv. 60, 246 30, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-712400.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är SolKärnan AB Privat, ej börsnoterat.

SolKärnan AB har idag 556533-9529 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Hans Arne -Persson, Sten Arne -Persson, Sven-Gunnar är den som för stunden ansvarar för SolKärnan AB

Bolaget skall förvalta dotterbolagsaktier, handel och förvaltning av fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I SolKärnan AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Hans Arne som är född 1933 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Sven-Gunnar som är född 1962 och har titeln VD, Thilander, Nils Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Gerth Inge som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Börje som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Paul Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Sten Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven-Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln RevisorHM Revision AB som är född och har titeln Revisor.