Harrys Cykel i Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Harrys Cykel i Lund Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Harrys Cykel i Lund Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Harrys Cykel i Lund Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Harrys Cykel i Lund Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-05-13. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Harrys Cykel i Lund Aktiebolag ska trivas.

Harrys Cykel i Lund Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel, uthyrning samt reparation och service av cyklar, äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Harrys Cykel i Lund Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Harrys Cykel i Lund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Harrys Cykel i Lund Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2116946.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Harrys Cykel i Lund Aktiebolag är Jansson, Bengt-Göran Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Eva Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Harrys Cykel i Lund Aktiebolag har 556530-9076 som sitt organisationsnummer.