Verandamästarna VM AB

Skåne län

Information

556521-7758 är organisationsnummer för företaget Verandamästarna VM AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Verandamästarna VM AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Verandamästarna VM AB finns i.

Verandamästarna VM AB har varit registrerat sedan 1995-07-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Verandamästarna VM AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Verandamästarna VM AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Verandamästarna VM AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Verandamästarna VM AB så kan ni göra det på telefon genom 046-771945 eller genom brev på följande adress:
Karabyv. 2 A, 244 95, Dösjebro

Bolaget skall idka handel med aluminiumprofiler, byggnads- material, byggnadssystem och driva konsultverksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Verandamästarna VM AB och det är Alexandersson, Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alin, Kjell Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Christina Eva Louise som är född 1969 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,