Magnus Hansson Engineering AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Magnus Hansson Engineering AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Magnus Hansson Engineering AB är ett av dem. Statusen för Magnus Hansson Engineering AB är att Bolaget är aktivt.

Magnus Hansson Engineering AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som Magnus Hansson Engineering AB ska trivas.

Magnus Hansson Engineering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra tekniska konsultationer, bedriva import och försäljning av hudvårdsprodukter samt även bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magnus Hansson Engineering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Magnus Hansson Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Magnus Hansson Engineering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-712650.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Magnus Hansson Engineering AB är Hansson, Per Magnus som är född 1961 och har titeln VD, Hansson, Per Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Berit Marianne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Magnus Hansson Engineering AB har 556519-2688 som sitt organisationsnummer.