Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB

Skåne län

Information

Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB är en verksamhet som finns i Kävlinge. I Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedwall, Claes Johan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedwall, Ingrid Yvonne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hansson, Boel Helene Elinor som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB på telefon 046-772151.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom förlag i lednings- och marknadsfrågor, exploatering av nya affärsideér, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Konkurrenskraft Förlagsutveckling AB har 556518-3562 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.