C-A Enefält Konsult AB

Skåne län

Information

556514-7955 är organisationsnummer för företaget C-A Enefält Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C-A Enefält Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som C-A Enefält Konsult AB finns i.

C-A Enefält Konsult AB har varit registrerat sedan 1995-06-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för C-A Enefält Konsult AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

C-A Enefält Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C-A Enefält Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med C-A Enefält Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gripabygget i Hög , 244 93, Kävlinge

Bolaget skall direkt och,eller indirekt bedriva konsultverksamhet i lednings- och organisationsfrågor, äga och förvalta värdepapper, fast egendom, lös egendom av bestående värde såsom konst, veteranbilar och antikviteter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C-A Enefält Konsult AB och det är Enefält, Carl-Axel Waldemar som är född 1946 och har titeln VD, Enefält, Carl-Axel Waldemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Enefält, Karin Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Pihl, Hans Åke Martin som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor