TV-Net Service i Lödde Aktiebolag

Skåne län

Information

TV-Net Service i Lödde Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som TV-Net Service i Lödde Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TV-Net Service i Lödde Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-02-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Barsebäcksv. 60, 246 30, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TV-Net Service i Lödde Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-709450.

Kävlinge arbetar för att företag som TV-Net Service i Lödde Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TV-Net Service i Lödde Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är installation och service av kabel-TV nät, försäljning och installation av antenner och paraboler,konsultuppdrag inom nämnda områden och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TV-Net Service i Lödde Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TV-Net Service i Lödde Aktiebolag och det är följande personer, Cerbach, Bruno Edmund som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Cerbach, Annika Ingrid Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TV-Net Service i Lödde Aktiebolag är 556506-3848.