TF Trafik & Fritid Entreprenad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns TF Trafik & Fritid Entreprenad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. TF Trafik & Fritid Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

TF Trafik & Fritid Entreprenad AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556501-9113.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-709280 alternativt besöka eller skicka post till TF Trafik & Fritid Entreprenad AB på följande adress Produktv. 9, 246 43, Löddeköpinge.

TF Trafik & Fritid Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I TF Trafik & Fritid Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Persson, Per Yngve som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel och entreprenad med golv- och ytbehandling, linjemarkering för väg, industri-, fritids- och idrottsanläggningar, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.