TF Trafik & Fritid Förvaltning AB

Skåne län

Information

TF Trafik & Fritid Förvaltning AB är ett företag som finns i Kävlinge. I TF Trafik & Fritid Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Per Yngve som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TF Trafik & Fritid Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TF Trafik & Fritid Förvaltning AB på telefon 046-709280.

Bolaget skall bedriva handel, förvaltning och uthyrning av fast egendom, lös egendom såsom maskiner och inventarier inom fritids-, idrotts- och trafiksektorn, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TF Trafik & Fritid Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

TF Trafik & Fritid Förvaltning AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TF Trafik & Fritid Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och TF Trafik & Fritid Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TF Trafik & Fritid Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

TF Trafik & Fritid Förvaltning AB har 556500-3661 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.