Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva projektering, konsultverksamhet och försäljning inom huvudsakligen teleelektroniks- och datautrustningsområdet och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1994-11-15 så skapades Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556499-1874 är organisationsnummret för företaget som finns i Kävlinge.

Just nu är Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-294605 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Tore Ronald -Andersson, Ulla-Carin Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ticab Tele-Interconsult Aktiebolag är Andersson, Tore Ronald som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla-Carin Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .