Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag

Skåne län

Information

I Kävlinge finns det ett Aktiebolag som heter Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag i Skåne län. Kävlinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1994-11-04 så har Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Krutv. 35, 261 94, Annelöv. Vi ni istället prata med Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag så kan ni göra det på 046-771158.

Bolaget skall bedriva tillverkning och reparation av metallkonstruktioner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Holmberg, Jöns Erik Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Mats Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Sylva Inger som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålhammar, Siv Ann Christine som är född 1950 och har titeln Revisor, STREB Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Jöns Erik Gunnar -Holmberg, Mats Arne -Holmberg, Sylva Inger .

Jöns Holmbergs Vagn & Mekaniska Verkstads Aktiebolag har 556498-0307 som sitt organisationsnummer.