Öresund Marketing i Malmö AB

Skåne län

Information

Öresund Marketing i Malmö AB är ett av många verksamheter som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Öresund Marketing i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Öresund Marketing i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Öresund Marketing i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-10. Men sedan 1995-01-01 så har Öresund Marketing i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Södervidinge Byg. 7, 244 93, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Öresund Marketing i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5441501.

Kävlinge arbetar för att verksamheter som Öresund Marketing i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Öresund Marketing i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att marknadsföra näjeslivet i Öresundsregionen genom att skapa en samlingsplats för restauranger, nattklubbar och caféer på internet. Även skapa hemsidor till andra behövande företag. Bolaget ska också förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Öresund Marketing i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Öresund Marketing i Malmö AB och det är följande personer, Håkansson, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Niclas Sebastian som är född 1988 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Öresund Marketing i Malmö AB är 556496-4889.