Engst Management Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Engst Management Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kävlinge här finns det många olika Aktiebolag. Engst Management Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kävlinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Engst Management Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556495-7024.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-775707 alternativt besöka eller skicka post till Engst Management Aktiebolag på följande adress Giggv. 4, 246 57, Barsebäck.

Engst Management Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Engst Management Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Engst, Helen Ann-Charlott som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva management, försäljning och marknadsföring av produkter och tjänster till främst tunnelentreprenader och gruvindustri, direkt eller genom konsultverksamhet, samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.