SMC Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och SMC Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och SMC Sweden AB är ett av dem. Statusen för SMC Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

SMC Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där företaget finns i jobbar för att företag som SMC Sweden AB ska trivas.

SMC Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster för framtagning av reklamprojekt, reklamprodukter, marknadsaktiviteter, säljuppdrag, städtjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SMC Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är SMC Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med SMC Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8911676.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SMC Sweden AB är Johansson, Nils Wallentin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Angantyr, André Janne Nogi som är född 1973 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

SMC Sweden AB har 556492-5377 som sitt organisationsnummer.