Conscia AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kävlinge och Conscia AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Conscia AB är ett av dem. Statusen för Conscia AB är att Bolaget är aktivt.

Conscia AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kävlinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Conscia AB ska trivas.

Conscia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kävlinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget a. bedriver konsultverksamhet inom områdena organisation, management och affärsutveckling för den offentliga sektorn eller för företag som i sin verksamhet tillhandahåller samhällsservicetjänster samt b. utvecklar, tillverkar produkter inom området avfallshantering och miljöteknik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Conscia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Conscia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kävlinge.

Vill man komma i kontakt med Conscia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-728400.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Conscia AB är Mattsson, Stig Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Marie Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Conscia AB har 556492-1509 som sitt organisationsnummer.