J.Rossander Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J.Rossander Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kävlinge så är J.Rossander Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kävlinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kävlinge och i Skåne län. Redan 1994-08-19 så skapades J.Rossander Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556491-5931 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kävlinge.

Just nu är J.Rossander Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med J.Rossander Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-706650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Rossander, Gurry Johanna -Rossander, Paul Erik Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom J.Rossander Aktiebolag är Rossander, Gurry Johanna som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rossander, Paul Erik som är född 1948 och har titeln Suppleant, .