XLNS Consulting Group AB

Skåne län

Information

556489-3146 är organisationsnummer för företaget XLNS Consulting Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som XLNS Consulting Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som XLNS Consulting Group AB finns i.

XLNS Consulting Group AB har varit registrerat sedan 1994-07-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för XLNS Consulting Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

XLNS Consulting Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för XLNS Consulting Group AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med XLNS Consulting Group AB så kan ni göra det på telefon genom 046-728468 eller genom brev på följande adress:
Golfv. 9, 246 55, Löddeköpinge

Bolaget skall bedriva konsult- och rådgivningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet på nationell och internationell basis. Verksamheten inriktas mot företags och andra organisationers behov av kvalificerade tjänster i samband med affärs-, företags- och organisationsutveckling. Bolaget skall dessutom bedriva förvaltning av och handel med fast egendom och andel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med XLNS Consulting Group AB och det är Lindbäck, Björn Henry som är född 1961 och har titeln VD, Lindbäck, Björn Henry som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Elin Svava som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,