THoP Technologies AB

Skåne län

Information

THoP Technologies AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kävlinge som är den kommunen där THoP Technologies AB finns. I Kävlinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. THoP Technologies AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. THoP Technologies AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till THoP Technologies AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skönadalv. 9, 246 51, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5772077.

Kävlinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är THoP Technologies AB Privat, ej börsnoterat.

THoP Technologies AB har idag 556489-1900 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för THoP Technologies AB

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom områdena för datateknik, elektronik, ekonomi samt bedriva fastighetsservice. Bolaget skall vidare bedriva utveckling och försäljning av applikationer för penndatorer och pekskärm, import och försäljning av grafikprodukter för PC samt idka import, produktion och försäljning av jordbruksrelaterade livsmedel jämte naturläkemedel.

I THoP Technologies AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pålsson, Jan Åke Bertil som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marit Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .