Formtech i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Formtech i Skåne Aktiebolag är ett företag som finns i Kävlinge. I Formtech i Skåne Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cornander, Claes Irvin Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Cornander, Karin Ann-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Formtech i Skåne Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Formtech i Skåne Aktiebolag på telefon 046-775380.

Bolaget skall bedriva import, export, handel och entreprenadverksamhet med miljö-, bygg-, VVS-, sport-, fritids- och hantverksprodukter samt försäljning av formtillbehör för byggsektorn.

Idag är Formtech i Skåne Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Formtech i Skåne Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kävlinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Formtech i Skåne Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Formtech i Skåne Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Formtech i Skåne Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Formtech i Skåne Aktiebolag har 556484-9676 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.