Elektroproduktion L & W Aktiebolag

Skåne län

Information

Elektroproduktion L & W Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kävlinge. Det är nämligen den kommunen som Elektroproduktion L & W Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elektroproduktion L & W Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Elektroproduktion L & W Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-01-05. Men sedan 1994-01-01 så har Elektroproduktion L & W Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Transportv. 18, 246 42, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elektroproduktion L & W Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-708200.

Kävlinge arbetar för att bolag som Elektroproduktion L & W Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elektroproduktion L & W Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning samt service och försäljning av lågspänningsställverk, fördelningscentraler och elautomatikutrustningar, projektering, tillverkning, service och försäljning av automationskomponenter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elektroproduktion L & W Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Kurt Torbjörn Niklas -Larsson, Marie Liselott.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elektroproduktion L & W Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Kurt Torbjörn Niklas som är född 1963 och har titeln VD, Larsson, Kurt Torbjörn Niklas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie Liselott som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Elektroproduktion L & W Aktiebolag är 556480-5231.