Fastighetsbolaget Akropol AB

Skåne län

Information

556480-4945 är organisationsnummer för bolaget Fastighetsbolaget Akropol AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbolaget Akropol AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kävlinge som är den kommunen som Fastighetsbolaget Akropol AB finns i.

Fastighetsbolaget Akropol AB har varit registrerat sedan 1994-01-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbolaget Akropol AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Fastighetsbolaget Akropol AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kävlinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbolaget Akropol AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget Akropol AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6802960 eller genom brev på följande adress:
Malvav. 19, 244 41, Kävlinge

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbolaget Akropol AB och det är Topolovec, Zdenko Zlatno som är född 1962 och har titeln VD, Topolovec, Zdenko Zlatno som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per-Åke Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Annika Katarina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Topolovec, Lucia Angela Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln RevisorJosefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,